Iklan Billboard 970x250

Gevecht Badr Hari, Badr Hari Headliner Van Glory 78 In Gevecht Met Arkadiusz Wrzosek

Iklan 728x90

Gevecht Badr Hari, Badr Hari Headliner Van Glory 78 In Gevecht Met Arkadiusz Wrzosek

Ook maakte Glory bekend terug te keren naar GelreDome in Arnhem zo meldt Vechtsport Info. In de serie zal te zien zijn hoe Badr zich voorbereidt op de toekomst.


Rico Verhoeven Vs Badr Hari Statistieken Voor Het Kickboksgevecht Rico Verhoeven Vs Badr Hari

Dat wordt het eerste gevecht van de Amsterdamse zwaargewicht sinds december vorig jaar.

Gevecht badr hari. If playback doesnt begin shortly try restarting. Vanavond staat Badr Hari weer in de ring tijdens een GLORY gala. De Roemeen is een trainingsmaatje van Rico Verhoeven.

Het zal dus een stil gevecht worden. Badr Hari de Marokkaans-Nederlandse kickbokslegende zal vanaf 18 augustus te zien zijn in een nieuwe documentaire. Beide heren troffen elkaar m.

Het event Glory 78 staat nu gepland voor zaterdag 4 september. Via Instagram maakte Badr vandaag bekend dat hij te zien zal zijn in een nieuwe documentaire die in samenwerking tussen Glory Kickboxing en Spike Channel is. Wrzosek is alleen te zien via een betaalde livestream van GLORY.

Daar verkocht Hari zijn Poolse opponent een stevige duw om vervolgens snel weg te wezen. Aanvankelijk zou er geen officiƫle titel op het spel staan in de GelreDome maar profbond Glory heeft anders besloten. De Amsterdammer uitkomend voor Marokko ging tijdens zijn gevecht tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi knock-out.

Tijdens Glory 78 neemt hij het op tegen de Poolse Arkadiusz Wrzosek. De uitzendrechten zijn nu voorlopig bij tv-zender Spike geparkeerd. Dit is hoe de twee elkaar intimideren.

Hele gevecht Badr Hari vs Hesdy Gerges 03032018 - YouTube. Hari stelde eerder nog dat hij het gevecht tegen. In aanloop liepen de gemoederen gisteren tijdens de staredown hoog op.

Ditmaal neemt hij het op tegen Benny Adegbuyi. Amsterdammer Badr Hari heeft zijn gevecht bij Glory 78 in Ahoy Rotterdam verloren. Kickbokser Badr Hari heeft zijn rentree in de ring niet met een overwinning gevierd.

Voor het hoofdgevecht zullen eerst 7 andere partijen te zien zijn. De locatie van het gevecht is geheim gehouden en er gelden strenge coronaregels. Spike zendt het gevecht tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi echter niet live uit.

Het kickboksgevecht tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek is zaterdagavond 4 september te zien. Beide vechters zijn klaar voor het gevecht en dat laten zij op geheel eigen wijze op verschillende social media kanalen weten. Met een nieuw team om zich heen is de hoop van Badr Hari 36 springlevend om zich weer met de absolute top van de zwaargewichten bij Glory te kunnen meten.

Ook had ik de verjaardag van Wino zijn. De heren werden zojuist gewogen en hoewel Badr Hari veel te laat was vond de stare down nu. Badr Hari neemt het zaterdag 17 juli in de kickboksring op tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek.

Badr Hari stapt op zaterdag 4 september opnieuw de ring in. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Badr Hari rechts in gevecht met Rico Verhoeven.

Het echte gevecht vindt vanavond echter in de ring plaats daar moet Hari eindelijk weer zijn klasse zien te. Gevecht op 4 september Aan stoppen denkt hij niet ondanks zijn magere resultaten van de afgelopen jaren. De dubbele neusbreuk bevestigt Glory-topman Scott Rudmann aan.

Morgen is het zo ver. Badr Hari heeft gisteravond tijdens zijn gevecht met Benjamin Adegbuyi zijn neus op twee plekken gebroken. Dit is hoe de twee elkaar intimideren MAN MAN.

Hari tegen Wrzosek wordt het hoofdgevecht van GLORY 78 dat net als de twee voorgaande evenementen van de kickboksbond in het Rotterdamse Ahoy zal worden gehouden. Badr Hari - Benny Adegbuyi GLORY 76 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 19 december vanaf 2100 uur te zien via de betaalde livestream van. Talpa Network besloot echter de uitzendrechten aan de kickboksorganisatie terug te geven vanwege tegenvallende kijkcijfers en gerommel binnen GLORY.

Het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op zaterdag 21 december wordt alsnog een strijd om de wereldtitel in het zwaargewicht. Het vindt plaats tijdens het evenement GLORY 78 dat start om 2000 uur Nederlandse tijd. Nieuwe datum voor gevecht van Badr Hari Glory keert terug naar GelreDome Er is door Glory een nieuwe datum gevonden voor het eerder uitgestelde gevecht tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek.

Hij leek op weg naar de overwinning tegen Arkadiusz Wrzosek maar plots lag de Nederlandse kickbokser op zijn rug. Tot die tijd zie je hier alle hoogtepunten van het gevecht tussen Badr Hari. Afgelopen week trad ik op tijdens Het Kerst Muziekgala en ging ik naar het gevecht van Rico Verhoeven en Badr Hari.


Glory 76 Met Badr Hari Niet Op Tv Maar Via Livestream Te Zien


Badr Hari Na Staredown Met Adegbuyi Gevecht Is Gewonnen Zaak Video S


Waar En Wanneer Het Gevecht Van Badr Hari Bekijken Video


Live Stream Glory 76 Met Badr Hari Benny Adegbuyi


Badr Hari Belooft Spektakel Je Kan Niet Even Naar Het Toilet Tijdens Dit Gevecht Vechtsport Ad Nl


Badr Hari Dit Wordt Echt Een Gevecht Gevecht Badr Hari En Rico Verhoeven Ad Nl


Pijnlijk Badr Hari Knock Out Geslagen Tijdens Gevecht Tegen Adegbuyi


N3yhgovvm80h1m


Badr Hari Headliner Van Glory 78 In Gevecht Met Arkadiusz Wrzosek


Nieuwe Datum Voor Gevecht Van Badr Hari Glory Keert Terug Naar Gelredome Vechtsport Ad Nl


Fjwxar553casam


Heel Gevecht Badr Hari Vs Rico Verhoeven 10 10 2016 Full Fight Youtube


Staredown Op Anderhalve Meter Gevecht Badr Hari Op Geheime Plek Gaat Gewoon Door Nos


9m7nv2rswzkdsm


Badr Hari Breekt Neus Op Twee Plekken Tijdens Gevecht Het Parool


Gevecht Tussen Hari En Adegbuyi Op 19 December In Afgesloten Studio Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Badr Hari Heeft Volgende Week Zijn Eerste Gevecht En Daagt Rico Verhoeven Uit Gewoonvoorhem


Badr Hari Archives Ebonyst Com


Napju8muxbdifm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post