Iklan Billboard 970x250

Erzurum Deprem Son Dakika : Son Dakika Erzurum Da 4 3 Buyuklugunde Deprem Takvim

Iklan 728x90

Erzurum Deprem Son Dakika : Son Dakika Erzurum Da 4 3 Buyuklugunde Deprem Takvim

AFAD depremin büyüklüğünü 51 olarak açıkladı. Erzurum Köprüköyde saat 1540ta 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.


Lvpe7w3cogvfbm

SON DAKİKA HABERİ.

Erzurum deprem son dakika. Depremin ardından Erzurumlular kendilerini sokağa attı. Erzurum Köprüköyde 51 büyüklüğünde deprem Erzurum depremi sonrası uzmanlardan kritik değerlendirme. Bir son dakika haberine göre BALIKESİRin Havran ilçesinde uyuşturucu tacirleriyle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Abdulkadir Güngörün 30 cenazesi Edremitte düzenlenen törenin ardından memleketi Erzuruma uğurlandı.

Erzurumun Oltu ilçesinde. 15112021 - 2000. Karstakİ deprem erzurumda da hİssedİldİ Karsın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen 42 büyüklüğündeki deprem Erzurumun ilçelerinde de hissedildi.

Erzurum Valisi Okay Memiş Birkaç köyden yıkıma ilişkin bize ihbarlar geldi ancak henüz can kaybına ilişkin herhangi olumsuz ihbarın yapılmadığını açıkladı dedi. 12092021 12 Eyl 1615 Haftanın tarihine bakış. En son erzurum deprem haberleri anında burada.

Deprem yerin yaklaşık 69 kilometre derinliğinde. SON DAKİKA ERZURUMDA DEPREM. Erzurum Muş ve Diyarbakırda korkutan deprem.

Son dakika haberine göre Erzurumda bir deprem meydana geldi. AFADın geçtiği son dakika bilgisine göre Erzurumda 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son Dakika Gündem Haberleri - Erzurumun Aşkale ilçesinde 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika Erzurum Deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Erzurumda 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erzurumda deprem - Son Dakika.

Son dakika haberine göre Erzurum un Köprüköy ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı Erzurumda deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem Ağrı Diyarbakır ve Muşta da hissedildi.

Son dakika haberine göre Erzurum Ağrı Diyarbakırda hissedilen deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre Erzurum un Köprüköy ilçesinde saat 1540da 51 büyüklüğünde deprem kaydedildi. AFADda yer alan habere göre.

Alınan bilgilere göre paniğe neden olan depremde henüz bir olumsuzluk bildirilmedi. Erzurum Köprüköyde yerin 694 km derinliğinde 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD sitesinde yer alan bilgiye göre saat 1945te meydana gelen depremin.

Erzurum Deprem haberi sayfasında en son yaşanan erzurum deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne CNN Türke eklenen erzurum deprem haber başlıkları yer almaktadır. Deprem Ağrı Diyarbakır ve Muşta da hissedildi. Erzurumda saat 1725 sıralarında şiddetli bir deprem meydana geldi.

Saat 1945ye oluşan depremin derinliği 700 km olarak kayıtlara geçti. Son dakika erzurum deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 8 haber bulunmuştur. 19 Kasım 2021 1554 tarihinde eklendi.

Deprem Ağrı Diyarbakır ve Muştan da hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının aktardığı verilere göre saat 1945te Erzurumda 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erzurum Askalede 35 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Erzurum Muş ve Diyarbakırda korkutan deprem. Deprem uzmanı Osman Bektaş. Erzurumda saat 1725 sıralarında şiddetli bir deprem meydana geldi.

Son dakika AFAD duyurdu. Erzurumun Aşkale ilçesinde 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erzurum Valisi Okay.

Erzurum Askalede deprem meydana geldi. AFADın internet sitesinde yer alan bilgiye göre. 51lik şiddetle oluşan enerji bazı fayları depreme yakınlaştırır Türkiyenin en güvenilir ünlüleri belli oldu.

Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Son dakika haberine göre. Erzurum Aşkalede saat 1945te 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberi. Son dakika Erzurumun Köprüköy ilçesinde saat 1540ta 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. NTVye konuşan Vali Memiş birkaç köyden yıkım ihbarı aldıklarını söyledi.

Zirveye tırmanan ünlü ismi duyduğunuzda çok şaşıracaksınız.


Tfso7rnatjfptm


Son Dakika Erzurum Da Deprem Meydana Geldi


7v0 16wideukzm


Ctkk1zksp Rsdm


Deprem Son Dakika Erzurum Da 5 1 Buyuklugunde Deprem Gundem Haberleri


Son Dakika Erzurum Da 4 3 Buyuklugunde Deprem Takvim


Xnuzwihzmrretm


U0xzqfmwlwvn M


1otmyroxkdgigm


9bava J7 Ztdvm


M4lxdb1yem9msm


31m9ndga47sx7m


Olemcnwd08ih6m


Ptipo7npjc6w1m


53y Jnopvr0fzm


Znvqzzaj1i3blm


Lvpe7w3cogvfbm


31m9ndga47sx7m


2rmyvfptsjoi8m

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post