Iklan Billboard 970x250

Erzurum Son Dakika Deprem : 1otmyroxkdgigm

Iklan 728x90

Erzurum Son Dakika Deprem : 1otmyroxkdgigm

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Erzurumda 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Ağrı Diyarbakır ve Muştan da hissedildi.


Qwrsuygd2cowam

15 Kasım 2021 koronavirüs tablosu açıklandı.

Erzurum son dakika deprem. Zirveye tırmanan ünlü ismi duyduğunuzda çok şaşıracaksınız. AFADdan depreme yönelik ilk açıklama. NTVye konuşan Vali Memiş birkaç köyden yıkım ihbarı aldıklarını söyledi.

Deprem Ağrı Diyarbakır ve Muşta da hissedildi. Saat 1540ta yerin 694 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de. Erzurumun Köprüköy ilçesinde saat 1540ta 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Erzurum Köprüköyde saat 1540ta 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Alınan bilgilere göre paniğe neden olan depremde henüz bir olumsuzluk bildirilmedi. Deprem uzmanı Osman Bektaş.

15112021 194505 TSİ Enlem. SON DAKİKA ERZURUMDA DEPREM. Erzurumda korkutan bir deprem oldu.

Erzurumda 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Türkiyede son durum. Erzurumda deprem - Gündem Haberleri.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak. Askale Erzurum Tarih-Saat. 407711 E Derinlik.

Erzurum Deprem haberi sayfasında en son yaşanan erzurum deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne CNN Türke eklenen erzurum deprem haber başlıkları yer almaktadır. SON DAKİKA HABERİ. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının aktardığı verilere göre saat 1945te Erzurumda 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Erzurum Köprüköyde yerin 694 km derinliğinde 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 399366 N Boylam. 51lik şiddetle oluşan enerji bazı fayları depreme yakınlaştırır Türkiyenin en güvenilir ünlüleri belli oldu.

Erzurum Valisi Okay Memişten deprem açıklaması. AFAD meydana gelen depremi AFAD Deprem isimli resmi Twitter hesabından şu şekilde duyurdu. Erzurumda deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının aktardığı verilere göre saat 1945te Erzurumda 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Erzurum Valisi Okay Memiş Birkaç köyden yıkıma ilişkin bize ihbarlar geldi ancak henüz can kaybına ilişkin herhangi olumsuz ihbarın yapılmadığını açıkladı dedi. Erzurumun Köprüköy ilçesinde saat 1540ta 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Erzurum Depremi SON DAKİKA.

AFADın verilerine göre saat 1945te Erzurumda 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFADda yer alan habere göre. 35 Mw Yer.

AFADın geçtiği son dakika bilgisine göre Erzurumda 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının aktardığı verilere göre saat 1945te Erzurumda 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 19 Kasım 2021 1554 tarihinde eklendi.

Bölgeden alınan ilk bilgilere göre herhangi bir. AFADın geçtiği son dakika bilgisine göre Erzurumun Köprüköy ilçesi merkezli 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erzurumun Aşkale ilçesinde 35 büyüklüğünde.

Son dakika haberine göre. Son dakika Erzurumun Köprüköy ilçesinde saat 1540ta 51 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre Erzurum un Köprüköy ilçesinde saat 1540da 51 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem yerin 7 kilometre. Son dakika erzurum deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 8 haber bulunmuştur. Erzurum Muş ve Diyarbakırda korkutan deprem.

Son dakika AFAD duyurdu. Son Dakika Güncel Haberler - Son dakika haberine göre. Haberler Gündem Son dakika.

Erzurumun Aşkale ilçesinde 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı Erzurumda deprem meydana geldiğini duyurdu. Son dakika haberine göre.

Son Dakika Güncel Haberler - Erzurum Valisi Okay Memiş merkez üssü Köprüköy ilçesi olan 51 büyüklüğündeki depremde yaralanan olmadığını bazı evlerde hafif hasar meydana. Deprem Ağrı Diyarbakır ve Muşta da hissedildi. AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Erzurumda merkez üssü Askale olan 35 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberi. Erzurum Aşkalede saat 1945te 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birkaç köyde yıkım ihbarı aldık can kaybı ihbarı yok.

Erzurum Köprüköyde 51 büyüklüğünde deprem Erzurum depremi sonrası uzmanlardan kritik değerlendirme. SON DAKİKA HABERİ. Deprem yerin yaklaşık 69 kilometre derinliğinde.

AFADın internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Erzurum Valisi ve Erzurum AFAD İl Müdürü. Son dakika haberine göre Erzurum un Köprüköy ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem sonrası şehirde kısa süreli bir panik yaşandı.


31m9ndga47sx7m


9jz6x78snhie8m


Lvpe7w3cogvfbm


M4lxdb1yem9msm


U0xzqfmwlwvn M


9bava J7 Ztdvm


Deprem Son Dakika Erzurum Da 5 1 Buyuklugunde Deprem Gundem Haberleri


Son Dakika Erzurum Da 4 3 Buyuklugunde Deprem Takvim


Znvqzzaj1i3blm


Obothcyastqyqm


Aokzoj7 Bgwi2m


31m9ndga47sx7m


1otmyroxkdgigm


Olemcnwd08ih6m


O Je2aff Hulhm


13bwl Hsl2zqzm


7v0 16wideukzm


53y Jnopvr0fzm


Xnuzwihzmrretm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post